sunnuntai 22. tammikuuta 2017

KP1 ja luomukierto tähän väliin

Tänään alkoi menkat. Ihan prikulleen niin kuin Crinonen lopettamisen jälkeen pitääkin eli 3-4 päivän kuluessa. Yksityisen klinikan mukaan olisi pitänyt aloittaa Terolutit Crinonen lopettamista seuraavana päivänä,syödä niitä 8 päivää ja sit vuoto ois alkanut 3 päivän kuluttua. Onneksi mä tunnen kroppani enkä suostunut tässä kohtaa tohon vaan luotin, että mun oma keho kyllä käynnistää uuden kierron. Jotenkin ne tuolla yksityisellä hoidattaa kaikkia samalla kaavalla aina - tässäkin tapauksessa kuulemma ihan sen takia, kun joillakin voi uuden kierron käynnistyminen venähtää jopa kuukaudella. Edelleen mun äänensävyssä voisi kuulla hieman katkeruutta pettymyksestä tuolta yksityiseltä ;)

Ihanaa olla taas piiiitkästä aikaa ilman hormoneja! Lokakuussa oli eka inssi (Letrozol & Pregnyl), marraskuussa toka inssi (Letrozol, Bemfola & Pregnyl), joulukuussa eka ICSI (Bemfola, Orgalutran, Pregnyl, Lugesteron, Gonapeptyl) ja nyt tammikuussa pieleen mennyt PAS:in yritys (Zumenon & Crinonen). Heti perjantaina eli kaks päivää zumejen ja crinonen lopetuksesta olin taas oma itseni, toki surullinen ja pettynyt, mutta kuitenkin järkevä ja enemmän tässä maailmassa elävä. Mieskin on huomannut eron mun olemuksessa. Tässä kierrossa me lähdetään pariksi viikoksi lähelle päiväntasaajaa ja unohdetaan tästä lapsettomuuspainajaisesta kaikki se, mitä voidaan unohtaa. Tekee hyvää ladata akkuja uusia hoitoja varten, koska heti lomalta palatessa alkaakin sitten taas ICSI-kierto ja Bemfolan pistely.

Pikkuisen vaan harmittaa,että noi hoidot on tuonut paljon lisäkiloja sekä läskin että turvotuksen muodossa... Salillakaan ei nouse painot entiseen malliin,kun kroppa on pumpattu täyteen naishormoneja ja yöt on menny valvoessa. Yleensä oon aina skarpannu ruokavalion suhteen viimeistään kuukausi ennen matkaa,mut nyt a) siihen ei ollu voimia ja b) se ois ollu turhaa hormonien takia. Ja ehkä myös se c) rankka liikunta olisi ollu kropalle liian raskasta tän kaiken keskellä.

Mutta loma on aina loma - jopa vähän pullukkanakin 😎

1 kommentti:

  1. "Helpottava" kuulla että oma painon nousuni on oikeesti ollut hormoneiden syytä. Olen kolunnut nettiä ja miettinyt että mitä ihmettä kun paino on vaan noussut vaikka terveellisemmin olen syönyt kun aikoihin! Huoh :(

    Täälläkin taukokierto, ehkä se tekee hyvääkin? Täällä on ihmeen levollinen olo kun ei tarvi miettiä mikä lääke tulisi ottaa milloinkin. Nauttikaa lomasta <3

    VastaaPoista