sunnuntai 5. maaliskuuta 2017

Toinen ICSI

Huomenna ois vuorossa eka punktio julkisen puolen ICSI-hoidossa. Hui. Vaikka viime punktio yksityisellä menikin kivuttomasti ja ilman komplikaatioita, niin silti jännittää... Ehkä enemmän kumminkin pelottaa, että tämäkin hoitokierros päättyy tuloksettomana :( Nyt alkioille (jos niitä nyt ylipäätään tulee) tehdään pitkä viljely ja siirto olisi viiden päivän kuluttua punktiosta eli perjantaina - jos jotain siirrettävää on.

Olo on nyt kivuttomampi kuin viime ICSI-kierroksella vastaavana kiertopäivänä (12) oli... Sekin vähän huolettaa. To ultrassa näkyi n. 11 kpl n.16-19-senttisiä munarakkuloita, joten Bemfola-annoksen nostaminen ei kasvattanut ainakaan rakkuloiden määrää. Toivottavasti tällä kertaa kaikki munasolut olisivat nyt kypsiä. Diagnoosiksi on varmistunut 'male factor only', mikä tavallaan on lohdullista,koska siittiöitä kuitenkin on eikä niissä ole juurikaan fragmentaatiota eli kaiken järjen mukaan hoitotulokset ICSIssä pitäisi olla suht hyvät.

Sekavat tunnelmat toki, mutta psyykkinenkin jaksaminen on jostain syystä (onnistununeen loman ansiosta!?) paljon parempi kuin viimeksi.  Kyllä me taas tulevista vastoinkäymisistä selviämme. Ihania lomamatkoja on kevään aikana tulossa peräti kaksin kappalein 😄

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti