maanantai 17. huhtikuuta 2017

Ei mitään uutta

En ole nyt jaksanut juuri tänne kirjoitella enkä edes seurata muita blogeja. Välillä tuntuu hyvältä ottaa etäisyyttä lapsettomuuden murehtimisesta ja hedelmöityshoitoihin. Oon ollu nyt töistä pari viikkoa saikulla, koska esimiehen, henkilöstöpäällikön ja pääluottamusmiehen kanssa käyty palaveri ei muuttanut mitään ainakaan parempaan - päinvastoin!

Edelleen mua syytetään mm.epärehellisyydestä,kun en heti hyvissä ajoin ennen ekaa koeputkihoitoa mennyt jakamaan esimiehelleni/henkilöstöpäällikölle tietoa lisääntymiskyvystäni,parisuhteestani,terveydentilastani ja tulevista lääketieteellisistä toimenpiteistä. Kunnollista anteeksipyyntöä esimiehen tai ylipäätään työnantajan toiminnasta en saanut, vaikka selitin juurta jaksain,kuinka pahalta tuntui kuulla jatkuvaa tivaamista arkaluonteisista terveystiedoistani ja kuinka pahat traumat mulle jäi siitä,kun hyperin kourissa makasin sairaalassa tiputuksessa ja esimies haukkuu mut linjoja pitkin pystyyn.

Jatkossa mun pitää kuulemma aina pyytää työnantajalta lupa, voinko mennä lapsettomuushoitoihin ja olla pois töistä. Tulevan saikun syy pitää kertoa mahd.tarkasti. Työnantaja sitten harkintansa mukaan joko antaa luvan tai kieltää mua menemästä hoitoihin. Ainakaan mun korviini ei kuulosta ihan lailliselta menettelyltä eikä ainakaan hyvän tavan mukaiselta... :( Työnantajani mukaan lääkärintodistus ei oikeuta olemaan pois töistä - huomautan vielä, että tässä ei siis ole kyse palkallisuudesta/palkattomuudesta vaan siitä, saako lääkärintodistuksella ylipäätään olla töistä pois ja toipua kotona tai sairaalassa, jos kyse ei ole akuuteista sairauksista.

En halua tuota lisästressiä noiden hoitojen lisäksi, joten aion välittömästi saikun loputtua purkaa työsopimuksen. Oon niin surullinen,pettynyt ja vihainen!!!

4 kommenttia:

 1. Onpa järkyttävää käytöstä esimieheltäsi! Ei todellakaan kuulosta lailliselta saatika sitten millään tavalla inhimilliseltä. Hui kamala, olet ollut varmasti todella kovilla. Surullista, että joudut purkamaan työsopimuksesi. Ei kenenkään pitäisi joutua kokemaan tuollaista kohtelua. Paljon voimia sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kyllä tämä taas tästä, peräti kolme työhaastattelukutsua jo tullut, jei!

   Poista
 2. Hirvittävää kohtelua koko työnantajatiimiltä! Näissä asioissa kun ei yhtään kaipaisi lisäkuormaa vaan päin vastoin, tukea. Voimia sinne <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, ko. työnantaja ei valitettavasti tiedä mitään hyvistä käytöstavoista, yksityisyydensuojan kunnioituksesta tai työntekijöiden tukemisesta. Kiitos <3

   Poista