torstai 20. huhtikuuta 2017

Epätoivoisena mahataudinkin voi kai luokitella raskausoireeksi :D

Mulla alkoi tiistaina erittäin, erittäin vilkas vatsantoiminta (räjähtäväksi vesiripuliksikin voisi kutsua...), kuvotus ja väsynyt olo. Menkkojen pitäisi alkaa sunnuntaina (ovis tikutettu la 8.4., joten ovulaatio lienee ollut su 9.4. ja mulla menkat alkaa aina 14 vrk:n kuluttua oviksesta). Netistä luettua, mutta ilmeisesti joillakin raskausoireet voi alkaa jo näin aikaisessa vaiheessa eli heti siitä intoilemaan, että jos nyt vihdoinkin - luomukierrosta vieläpä! Mutta ei, kyllä tämä työterveyslääkärinkin mukaan kuulostaa mahataudilta, jota nyt on liikkeellä paljon. Herkkä raskaustestikin näytti puhdasta negaa. Höh. Hetken jo luulin...

Noh, kai tän raskaaksituloprojektin parhaita hetkiä ovat nimenomaan nuo lyhyet toivon häivähdykset :D :D Eihän tätä muuten jaksaisi. Nyt edelleen juoksen vessassa ja kun en vietä aikaani siellä, niin makaan sohvalla oksennusämpärin vieressä - onneksi toistaiseksi tyhjän sellaisen.

Eilen kykenin työterveyden lisäksi raahautumaan myös sairaalan lapsettomuuspolille suunnittelukäynnille ja kuin ihmeen kaupalla meidän kohdalle osui asiallisen ystävällinen lääkäri, joka jopa kuunteli meitä ja kunnioitti meidän toiveita ja aikatauluja! :O Pääsemme tekemään seuraavan IVF-hoidon jo nyt seuraavaan kiertoon ja vieläpä lyhyellä kaavalla, toisin kuin lääkärien ja labran kokouksessa oli päätetty. Niissä kokouksissa ei kai käsitellä nk. helppoja tapauksia, mutta meidät on varmaan sitten luokiteltu melkein toivottomiksi, siltä ainakin tuntuu... Mä reagoin jostain syystä lähes kaikkiin lääkkeisiin todella voimakkaasti, niin pitkän kaavan aiheuttamat sivuoireet sais mut tosiaan luultavasti sekoamaan ja hyppäämään bussin alle tms sen jälkeen, kun olisin kärsinyt kaikki selosteessa mainitut fyysiset oireet aina hiustenlähdöstä painnonnousuun ja unettomuuteen (tästä olen maininnut julkisella puolella ennenkin, mutta ei siellä ole tapana potilaita kuunnella tai ainakaan kirjata mitään ylös). Lisäksi pitkällä kaavalla on paljon suurempi hyperin riski, kuten tämä lääkärikin myönsi, mutta siitähän siellä kokouksessa ei oltu välitetty.

Näköjään nuo julkisen puolen suunnittelukäynnit todella ovat suunnittelukäyntejä eivätkä vain reseptien kouraan iskemistä, JOS sattuu fiksu lääkäri kohdalle! On se vain niin tuuripeliä, joka kerta saa jännittää, kuka lääkäri on vastassa. Ihan kuin tässä ei olisi muutenkin tarpeeksi jännitettävää ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti