keskiviikko 16. elokuuta 2017

Tänään oli PAS

Sittenkin olin väärässä, alkio oli selvinnyt sulatuksesta 100-prosenttisesti ja jatkanut jakautumistaan normaalisti tähän päivään eli mun kohtuun tyrkättiin 4-päiväinen top-alkio. Eipä oo tälläkään kertaa odotukset kovin korkealla, koska kohdun limakalvo oli ohentunut viidessä päivässä pari milliä ja nyt kp 16 se oli vaivaiset 7,5 mm. Oli kuitenkin kuulemma kauniisti kolmirakenteinen ja blaablaa, mut kyllähän sen tietää, että en mä tuu raskaaksi ainakaan mieheni sukusoluilla. Jotain on enemmänkin pielessä kuin pelkästään siittiöiden huono liikkuvuus, vähäinen määrä ja siemennesteen viskositeetti. En tiedä, onko vika miehessä vai mussa eikä sitä ainakaan täällä takapajuisessa Suomessa pysty edes selvittämään - tuskin missään muuallakaan.

Mietin tässä vielä tän illan, viitsinkö edes aloittaa keltarauhastukea (Crinone) vai teenkö elämästäni taas kerran turhaan vielä suurempaa kärsimystä :/ Mulla tulee siitä kovat päänsäryt, huono olo, alapää kirvelee ja kutisee, mielialat on entistäkin negatiivisemmat (jos mahdollista) ja pinna on äärimmäisen kireällä. Väsymyskin kasvaa ja on melkein ihme, jos töissä pystyn käymään. Luonnolliseen kiertoon tehdyissä PAS:eissahan se keltarauhastuki ei oo pakollinen.Ylihuomenna alkion ollessa 6 päivää pistän kuitenkin mahaläskeihini Gonapeptylin.

Läskejä tosiaan on tullut näiden hoitojen aikana ja paljon! Erityisesti lantio ja takapuoli, rinnat ja ojentajat on saaneet kerättyä kilokaupalla hyllyvää ihraa. Kai se on tullu mielettömän suuresta määrästä naishormoneja. Normaalisti mun kovalla treenaamisella osa energiasta ois menny lihaksiin ja lihasmassa ois kasvanu ja sitä kautta polttanu entistä enemmän rasvaa. Hormonihoitojen aikana painot ei vaan oo noussu entiseen malliin eikä liikunnasta oo saanu muutenkaan juuri iloa enää. Fyysinen suorituskyky on laskenu ja endorfiinit on kadonnu mun elämästä. Eipä toi stressistä laennu selkäkipukaan tässä avuks ollu, edelleen kipeä eikä senkääk takia tee mieli rehkiä liikoja,ettei taas pahene.

Oon käyny melkein 10 vuotta aktiivisesti erilaisissa (kaikenlaisissa!) jumpissa ja spinningeissä, nostellu salilla isojakin painoja ja lenkkeillyt aina selkäni ja sääolosuhteiden sallimissa rajoissa. Nyt kuitenkin luovutin ja aion lopettaa kuntoilun toistaiseksi. Katsotaan sit tilanne joskus uusiks, kun a) paino on kolminumeroinen lukema tai b) tää hedelmöityshelvetti loppuu joskus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti