maanantai 14. marraskuuta 2016

Kaksi päivää inssiin... Jännittää!

Keskiviikkona sitten toinen inssi. Hui. Aika menee nopeasti vaikka välillä päivät tuntuu matelevan - erityisesti piinapäivien aikaan. En tykkää käyttää mitään ylimääräisiä lääkkeitä, mutta psyykkisesti on helpompaa, kun voin tehdä jotain muutakin kuin vaan odottaa. Taidan olla aika tärähtänyt, mutta odotan oikeasti, että kello tulee 21 ja voin pistää Pregnylin :D

Toivottavasti Bemfolat olisivat nyt paksuntaneet kohdun limakalvoa... Viime inssissä se oli hyvä, joten hieman erikoista, että Letrozolit eivät nyt toimineetkaan samalla tavalla. Luomukierrossa limakalvon kanssa ei ollut ongelmia  ainakaan silloin, kun kävin gynellä ovulaation kieppeillä, mutta ovulaation ollessa vasta kp 16 - kp 19 limakalvo on varmasti ollut myös luomukierroissa kp 9 vielä aika ohut.

Välillä mietin, miksi polilla määrätään minulle hormoneja ovulaation induktioon vaikka olen joka kierrossa ovuloinut luomustikin. Eikö minua uskota? Vai epäilläänkö kierrossani kuitenkin olevan jotain häikkää? Vai halutaanko näillä lääkkeillä kypsyttää 2-3 munasolua yhden sijaan? Ehkä parantaa munasolujen laatua? Tai nopeuttaa kiertoa? Pregnylin pistämisen ymmärrän tietenkin, koska siten varmistetaan, että ovulaatio ei tapahdu viikonloppuna.

No, oli syy mikä tahansa, millään muulla kuin lopputuloksella ei ole väliä :) Oon valmis kokeilemaan vaikka kaikki maailman hormonilääkkeet, jos vaan saan joskus sen oman vauvan.

1 kommentti: