sunnuntai 14. toukokuuta 2017

Mielikuvitusoireilua

Piinapäiviin pitäisi kehittää niin paljon tekemistä, että ei olisi aikaa ja/tai jaksamista kiinnittää huomioita kaikenlaisiin oireisiin :D Nyt kun vietän työpaikanvaihdoslomaa, niin aikaa on ollut melkein liikaa!

Tässä luetteloa tähänastisista raskausoireista. Tänään eletään pp6, jos 3-päiväisten alkioiden siirto oli pp0. Toisin sanoen tänään on punktiosta laskien dpo10.

1. Oire
2. Miksi juuri tässä kierrossa oire on varmasti raskausoire
3. Mistä oire oikeasti johtuu

1.Tuntemukset,kuten menkkamaiset kipuilut ja tärinäarkuus kohdussa erityisesti jumppatunneilla pp2 ja pp3
2. En muista aiemmin tällaista oiretta, ihan varmasti oli kiinnittymiskipua.
3. Kohtu reagoi punktioon ja alkionsiirtoon. Aiemmin negahoitokierroissa en ole edes ollut jumppakunnossa punktion jälkeen ainakaan viikkoon.

1. Nännien arkuus ja kipu pp2 alkaen. Etenkin rintsikoiden pois riisumisen jälkeen.
2. Muistaakseni ennen nännit ei ole olleet ihan näin kipeät. Kai.
3. Crinone.

1. Väsymys. Päikkärit pp3-5.
2. En ole pitkään aikaan ottanut päiväunia.
3. Crinone. Hoitojen aiheuttama väsymys ja stressi. Runsas liikunta. Työstressin laukeaminen. Kyky rentoutua palannut.

1. Flunssainen ja vähän kuumeinen & tukkoinen olo, mutta ei esim.kurkkukipua.
2. Oon netistä lukenut, että tyypillinen alkuraskauden oire. Nettifoorumit ei petä!
3. Allergiakausi. Punktioissa saadut iv-antibiootit heikentäneet vastustuskykyä. Vrt. viime kierron mahatauti.

1. Veriset hyytymät Crinone-jäämien seassa pp5-6.
2. Tällaista ei ole ollut ikinä. Koskaan. Mulla ainoa verinen vuoto ajoittuu kuukautisiin, tiputtelua tms ei ole koskaan ollut. Ehdottomasti kiinnittymisestä aiheutunutta vuotoa!
3. Crinonen asetin on raapaissut limakalvoja.

Kyllä kai näistä saisi hyvinkin kehiteltyä raskauden, ei siihen tarvita kuin ripaus mielikuvitusta ja roppakaupalla toivoa ;) Oon (hullu) aloittanut jo eilen ja tänään testailun herkillä OneStep-luiskilla. Puhdasta negaa. Kuinkas muutenkaan. Olisi vain ollut sanoinkuvaamattoman hieno tunne tuntea olevansa raskaana edes pienen hetken äitienpäivänä.

Tämä ei ole helppo päivä, vaikka etukäteen ajattelin tämän sujuvan ihan omalla painollaan. Heti aamulla FB oli täynnä äitienpäiväpostauksia, mun kaikilla lähimmillä ystävillä on jo lapsia. Puhumattakaan kaikista muista tutuista, ex-työkavereista ja kavereiden kavereista.

Jos en seuraavana äitienpäivänä ole äiti tai raskaana, niin ehdottomasti vietän päivän ilman somea! Toivottavasti jossain ulkomailla, jossa voin välttää kaupungin keskustassa aamutunneilla kukkakauppaan kiiruhtavat isät rattaineen, kukkamekkoihin pukeutuneet äidit täydellisine perheineen ravintolan ikkunapöydässä ja mummoloihin matkalla olevat skodaoctaviat, joiden takapenkillä istuu kaksi tai kolme suloista pellavapäätä. Pitääkin alkaa selvittää, missä maissa ei vietetä äitienpäivää ja missä ei varmasti törmää perhelomaa viettäviin turisteihin. Kenties safari Namibiassa? Rantaloma Malediiveilla? Luostarimajoitus Sri Lankalla? Luontomatka Galápagos-saarilla? Väli-Amerikan kiertomatka paikallisbusseilla? Sukelluskurssi Balilla? Autiosaari Filippiineillä? Klubimatka Berliiniin? Patikointia Madeiralla? Vuokrahuvila Toscanassa? Jotain!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti