tiistai 2. toukokuuta 2017

Perjantaina punktioon & työkuulumisia

Tänään toinen follikkeliultra. Kohdun limakalvo kolmikerroksinen, 8 mm. Munarakkuloita noin 15 kpl, mutta harmillisesti ihan erikokoisia välillä 12 mm - 21 mm :/ Suurin osa 14-17-millisiä, joten munasolujen keräyksen ajankohta ajoitetaan niiden mukaan.

Pistin vielä tänään (KP 11, 10. stimulaatiopäivä) Bemfolaa ja Orgalutrania. Orgalutran vielä huomenna aamulla ja huomenna illalla onkin jo irrotuspistoksen (Ovitrelle) vuoro. Torstai on viikon ainoa lääkkeetön päivä, koska punktiopäivän iltana alkaa Crinonen laittaminen. Ihan niin kuin punktiopäivä muutenkaan ois kovin lääkkeetön, hurja satsi taas kipulääkkeitä tiedossa + antibiootti, pahoinvointilääke ja kirsikaksi tämän kakun päälle vielä aina niin huonon olon tekevät rauhoittavat mömmöt ;)

Mua ei edes jännitä tää IVF-/ICSI-kierto... Jotenkin vain odotan, että tää menisi pian ohi ja voisin elää taas hetken normaalia elämää. En usko, että tämäkään hoitokerta saa toista viivaa pärähtämään testiin.

Toisaalta oon tullut siihen tulokseen, että mun elämä on aivan huippua näinkin :) Aloitan kesäkuun alussa työt uudessa paikassa ja voisin alkaa vihdoinkin keskittyä uraani ja siinä eteenpäin pääsemiseen. Haaveena olisi päästä joskus vaikkapa Berliiniin, Köpikseen tai Osloon työskentelemään - tämän blogin jälkeen voisinkin aloittaa vaikka blogin nimellä: "Unelmana työ ulkomailla" :D

Sain tosiaan loppuviikosta jopa valita kahdesta ihan tosi kivasta vakituisesta työpaikasta. Otin sitten sen, joka ensiksi tarjosi lähellä palkkatoivettani olevaa palkkaa. Toinenkin työnantaja kyllä nosti palkkatarjoustaan, mutta en halunnut alkaa vekslata. Yllätyin, että työnhakija voi noinkin paljon (+200 e/kk) vaikuttaa omaan palkkaansa, kun olin siinä luulossa, että tässä työttömyys- ja taloustilanteessa pitäisi melkein maksaa itse työnantajalle, jos töitä tarjotaan 😂

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti