torstai 18. toukokuuta 2017

Pettymys

Edelleen herkät raskaustestit näyttävät puhdasta negaa. Ei onnistunut siis tämäkään alkionsiirto. Käyn vielä illalla labrassa ja toivottavasti saan tuloksesta itselleni tekstarin huomenna. En ainakaan jaksa soitella polille. Haluan vain päästä reissuun, unohtaa lapsettomuushoidot ja yhä todennäköisemmältä näyttävän lapsettoman loppuelämäni!

Mies yrittää luoda toivoa, kun muistuttaa, että mulle on tehty vasta kolme alkionsiirtoa. Tilastollisesti on varmaan ihan normaalin rajoissa, että raskaus ei ole vielä alkanut. Mulla alkaa olla kohta aika luovuttanut olo. Kuitenkin kolmessa siirrossa on siirretty kaksi top-alkiota ja kaksi oikein hyvää alkiota eikä kertaakaan ole tullut testiin edes viivan paikkaa.

Pakkasessa on tietojemme mukaan kolme top-alkiota. Kahdesta jatkoviljelyyn laitetusta alkiosta emme edelleenkään ole saaneet tietoa (nyt on jo 14 vrk punktiosta, joten eivät ne ainakaan enää ole jatkoviljelyssäkään...). Mun kokemuksen mukaan jatkoviljely = roskis. Mut ehkä joku niistä kolmesta jo pakastetusta selviää sulatuksesta, sehän ainakin osoittaa merkkejä selviytymiskyvystä :)

En tiedä, tekeekö poli pas:ia heti punktiokierron perään. Jos ei, niin seuraava kierto osuukin kesätauolle. Sitten voi mennä usea kuukausi siihen, että ovis osuu just oikealle viikonpäivälle, koska mun pas(it) tehdään luonnolliseen kiertoon.

Lisäksi tässä on otettava huomioon mun uusi työpaikka enkä voi olla sieltä heti alkuun useita kertoa poissa keskellä päivää, se luo erittäin huonon ensivaikutelman eikä mulla ole taloudellisesti varaa taas menettää työpaikkaani eikä muutenkaan voimavaroja säätää poissaolojen kanssa. Näin ollen alkionsiirtoon hurauttaisin taksilla,joka odottaisi polin ulkopuolella ja veisi mut kaasu pohjassa takaisin töihin. Tämän olisi tapahduttava lounasajan puitteissa. Lisäksi kävisin yksityisellä gynellä ennen siirtoa tarkistuttamassa limiksen, en voi kahta kertaa käydä polilla ja viettää noin tunnin lounastaukoa, ehkä jopa pidempääkin, koska ajat ovat yleensä myöhässä. Siellä kun on tarjolla vain huonoja aikoja: klo 8-9 välillä (aamukahvittelut!) tai klo 15 jälkeen (ilmeisesti aikainen kotiinlähtö omien lasten luo) potilaita ei oteta vastaan.

Pääsääntöisesti tuo julkisen puolen poli ei hyväksy, että mitään ultria/labroja/muita toimenpiteitä tehdään hoitojen aikana yksityisellä puolella. Siellä ei oteta huomioon potilaan työ- tai muuta tilannetta, vaan kaikki potilaat hoidetaan lähes saman kaavan mukaan samalla liukuhihnalla. Olen alkanut miettiä, että jos tuo pas menee julkisella kovin hankalaksi,niin saisikohan yksityisellä sovittua punktion joko noin klo 7.30, jolloin sen jälkeen ehtisi töihin tai klo 15 jälkeen, jolloin pääsisin liukuman puitteissa lähtemään. Alkionsiirrot saisi varmaan ainakin sovittua myöhäiseen iltapäivään.

Kuten huomaa, ajatukset ovat jo tulevassa enkä täysin ole luopunut toivosta :D Senkin saattaa suunnitelmistani huomata, että edellisen työpaikan ääliöesimies on jättänyt aikamoiset traumat ja vienyt luottoni siihen, että joku työnantaja voisi suhtautua tähän positiivisesti tai edes neutraalisti. Veikkaan, että joudun jossain vaiheessa vielä käyttämään ammattiapua, jotta pääsen esimiestraumoistani eroon :/

2 kommenttia:

  1. Älä menetä toivoa. Ystävälleni tuli plussa viimeisessä Ivf. Pas siirtoja oli ilmeisesti 8 j toisiks vikasta alkiosta tärppäs. Koitti sitten pikkusisaruksesta onneaan ja tärppäs siitä vikasta pakkasalkiosta. Eli toivoa on <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Ihana kuulla tuollaisesta onnistumisesta, kyllä tämä vaatii varmaan vielä monta siirtoa ja ennen kaikkea toivoa niiden onnistumiseen.

      Poista