maanantai 26. joulukuuta 2016

PP 10

Joulu meni ihan kivasti. Hieman aattoaamuna suretti negatiivinen raskaustesti, mutta eipä se tilanne itkemällä muutu. Uskalsin juoda kumpanakin päivänä pari lasia viiniä eikä tarvinnut kenellekään selitellä, miksi en juo.

Nyt alkaakin olla sellainen olo, että menkat alkaa ihan muutaman päivän sisällä... Oon niin kiukkuinen ja pinna kireällä! En jaksa edes miestäni minuuttiakaan, jokainen äänikin saa mut raivon partaalle. En ainakaan aio puhua sille mitään koko päivänä,jos ei oo pakko. En vaan jaksa. Haluisin olla vaan yksin kotona ja syödä suklaata. Eikä oo edes mitään syytä tälle **tutukselle, joten aika satavarmasti kuukautiset alkamassa. Tai ainakin alkaisi ilman lugeja. En tiedä, estääkö niiden käyttäminen uuden kierron alkamisen tai hidastaako ainakin. Ke tai to niiden pitäisi alkaa, kun Pregnylin pistin 14 pvää sitten maanantai-iltana.

Ehkä voisin vielä kahden päivän päästä ke tehdä negatiivisen testin ja lopettaa luget. Ne on niin yök. Lääkärin ohjeen mukaan pe pitäis mennä verikokeisiin ja tulosten saamisen jälkeen lopettaa luget. Miks turhaan? Sillä tavalla mahdollisesti vain keinotekoisesti pitkitän tätä kiertoa ja viivytän tulevia kiertoja, uusia hoitoja ja edessäpäin olevia mahdollisuuksia raskauteen. Ja töistä on niin vaikea olla pois, kauheet selittelyt aina yliuteliaalle pomolle ja vielä sähköpostilla ilmoitus kaikille muille samassa tiimissä.Labraan ei saa ikinä varattua aikaisia aamuaikoja. Ärsyttävää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti