tiistai 20. joulukuuta 2016

PP4

Edelleen komppaan edellisen kirjoitukseni otsikkoa: vuoristorataa tässä mennään. Tänään vaihteeksk harmittaa ja surettaa aika paljonkin... Klinikalta kerrottiin, että tähän päivään asti jatkoviljelty alkiokin hylättiin. Meillä on siis pakkasessa vain yksi, onneksi sentään top alkio.

Tuolla meidän yksityisellä klinikalla taitaa olla hurjan tiukat kriteerit pakastukselle... Parempi kai niin, mutta välillä miettii, että onhan netti täynnä tarinoita siitä, kuinka huonommillakin alkioilla on saatu maailmaan terveitä vauvoja.

Jos nyt jotain positiivista, niin ainakin voidaan tammikuun jälkeen siirtyä takaisin julkiselle, koska siellä edellyttävät, että yksityisen pakkasen pitää olla tyhjä. Ja onhan meillä tässä nyt kuitenkin kaksi top alkiota ja ainakin tällä nyt ehkä-mahdollisesti-toivottavasti-edelleen kohdussa olevalla on hyvät 45 %:n mahdollisuudet raskauteen. Pakkasessa olevan alkion kohdalla sulatus onnistuu 95 %:n todennäköisyydellä ja pas:in raskausmahikset riippuu sitten varmaan kohdun limakalvosta yms seikoista, mutta pyörii varmaan aika samoissa lukemissa kuin nyt.

1 kommentti:

  1. Täällä yksi joka jännäilee ja seuraa mukana piinapäiviäsi. :)

    VastaaPoista