keskiviikko 14. kesäkuuta 2017

Ovulaatioplussa

Jep jep, näin hyvin mä sit tunnen oman kroppani 😂 Eilen illalla vielä kirjoitin, että oviksesta ei merkkiäkään ja nyt aamulla sain liuskatestiin niin selkeän plussan kuin vain voi saada. Just ennen nukkumaanmenoa alkoi tosin mahassa pientä kramppailua ja rinnat tuntui aavistuksen aroilta, kun otin liivit pois.

Tällä hetkellä kiittelen liukuvaa työaikaa (pakkohan tässä aamulla oli puuhailla ennen töihin menoa) ja harmittelen huonoa tuuria (pakastetut alkiot ovat kolmepäiväisiä eli siirtoon ei päästä viikonlopun takia).

Mitään tarkkoja aikatauluohjeita polilta ei saatu, mut mä järkeilen näin: ovisplussasta 1 vrk:n sisään ovis (to), dpo 0 siis to ja su ois näin ollen dpo3. Alkio pitäis ottaa siis tuolloin sulamaan, mut eihän se nyt ole tietenkään mahdollista tässä maanantaista-perjantaihin-ja-silloinkin-vain-yhdeksästä-puolikolmeen-yhteiskunnassa 😑

Illalla tarkoitus olisi vielä yrittää ekaa kertaa koti-inssiä. Oon ostanut sellasta jotain siittiöiden kulkua avittavaa ja kohdunkaulan liman kaltaista ainetta, jota voisi laittaa ennen yhdyntää sisään. Nyt kokeilemme laittaa sen ja miehen satsit (muumi)mukiin, sekoitella siitä juokseva liuos ja ruiskuttaa sisääni. Meillähän siis ongelma siittiöiden liikkuvuudessa ja ennen kaikkea viskoosissa siemennesteessä eli luulisi tuon vähän jeesaavan :) En oo lukenu tai kuullu mistään kokemuksia tuosta, mut tuskinpa se haitaksikaan on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti